Karin Strobos (mezzosopraan) met Thomas Beijer (pianist)

zondag, 19 november, 2017 - 15:00 tot 16:10
Kosten: 
€ 16,00
Adres: 
Jonge Meesters Wilp, Kerkstraat 35, Wilp
E-mail organisatie: 

Jonge Meesters Wilp start het seizoen met een topconcert van de nationaal en internationaal geroemde mezzosopraan Karin Strobos met het grote Nederlandse pianotalent Thomas Beijer.

Karin Strobos heeft volgens kenners een stem met een fluwelen klank en grote souplesse. Door haar intelligente tekstbehandeling en haar acteertalent maakt ze van elke operarol een creatieve belevenis voor het publiek. Bij haar recitals heeft ze een warme presentatie en een humorvolle interactie met het publiek. Een veelzijdig zangeres die internationaal ook veel furore maakt.

Thomas Beijer, één van de grootste pianotalenten in Nederland is ook schrijver en componist. “Een zeer interessante muzikale persoonlijkheid met onderscheidende ideeën over muziek. Een waar kunstenaar”, aldus de jury van het YPF Nationaal Pianoconcours dat Thomas won in 2007. Thomas heeft een speciale affiniteit met Spaanse muziek.

Karin Strobos met Thomas Beijer: een topconcert in Spaanse sferen in de Dorpskerk Wilp!

Jonge Meesters Wilp. Na een succesvolle eerste editie presenteert Jonge Meesters Wilp komend seizoen 5 nieuwe bijzondere concerten in de Dorpskerk Wilp. Met recht bijzonder want deze concerten worden gegeven door jonge, klassiek geschoolde musici. De meesten komen uit het oosten van het land. Hen wordt een dijk van een podium geboden en u, bezoeker, laten we verwonderen. Karin Strobos (mezzosopraan) en Thomas Beijer (pianist, componist, schrijver) luiden de nieuwe reeks in.

Voor een abonnement op onze concertserie en meer informatie: www.jongemeesterswilp.nl

  • zang
  • piano
  • Jonge Meesters Wilp