Jonge musici treden op in Dorpskerk Bathmen

zondag, 8 oktober, 2017 - 15:00 tot 16:30
Kosten: 
Gratis toegang
Adres: 
Muziekkring Bathmen, Kerkplein 3, bathmen, 7437AL
E-mail organisatie: 

Op zondag 8 oktober start het nieuw seizoen van de Muziekkring Bathmen met een concert van jonge musici.
Julia en Daan Oostdam - dwarsfluit en piano openen het concert. Julia en Daan hebben al vaker bij de Muziekkring opgetreden. Zij woonden in Bathmen maar studeren nu beiden aan verschillende conservatoria. Julia (20) studeert dwarsfluit bij Jeroen Bron aan het Koninklijk Conservantorium te Den Haag. Daan (19) studeert aan het Conservatorium in Amsterdam piano bij Frank Peters. Volgend jaar zal Daan soleren met het Guanajuato Symphony Orkest in Mexico.
Het Fasna Trio, opgericht in 2015, bestaat uit Jet van Oosterhuis (22) - viool, Loes van Oosterhout (19) - cello en Florence van der Does (23) - piano. Jet van Oosterhuis studeert sinds 2014 aan het Artez Conservatorium te Zwolle. Ze speelde o.a in het Nationaal Jeugdorkest en het Jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel. Loes van Oosterhout volgt de vooropleiding aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze is aanvoerder van de celli in het Jeugdorkest Nederland. Loes heeft meerdere prijzen behaald bij het Prinses Christina Concours en won de 1e prijs het Britten Cello Concours. Florence van der Does studeert aan het Conservatorium Zwolle en heeft opgetreden op podia zoals de Domkerk in Utrecht, Schouwburg Orpheus en Musis Sacrum in Arnhem.
Daan en Julia zullen op het concert in Bathmen zullen werken spelen van o.a. Bach, Honegger, Chopin en Debussy. Het Fasna Trio speelt o.a werken van Max Bruch en Joaquin Turina.

  • Klassieke concerten
  • Stichting Muziekkring Bathmen