Olga Vocal Ensemble

zaterdag, 3 november, 2018 - 15:00 tot 16:00
Kosten: 
vrijwillige bijdrage
Adres: 
Broederenkerk, Broederenstraat 18, Deventer
Olga Vocal Ensemble

``Vocaal mannenensemble OLGA zingt met humor en drama voor jong en oud publiek``

Olga Vocal Ensemble maakt plezier. Plezier dat ze met de wereld wil delen. Deze vijf frisse jongemannen staan klaar om met hun krachtige, heldere stemmen en verpletterende presentatie alle harten te veroveren.

Olga is een kersverse a capella zanggroep die op een vernieuwende manier omgaat met oude tradities. Ze koppelt enthousiasme, humor en drama aan ongekunstelde vocale schoonheid en pakt daarmee jong en oud in. Haar repertoire bestrijkt meer dan vijf eeuwen aan muzikaal plezier. Nu al staat het ensemble bekend om unieke programma’s waarin ontroerende klassieke muziek samenkomt met populair repertoire - van middeleeuwse IJslandse drinkliederen tot nostalgische hits uit je grootvaders tijd . Het karakteristieke geluid van Olga smeedt alle muziek tot één aansprekend geheel.

Olga Vocal Ensemble is een Nederlands ensemble, in 2012 opgericht aan het Utrechts Conservatorium. Maar ook, met zangers uit IJsland, Groot-Brittannië en Rusland en met muziek uit alle windstreken, een gezelschap met internationale allure. Ze heeft al talloze succesvolle concerten in binnen- en buitenland op haar naam staan. Zo zijn de tournees door het onherbergzame IJsland vaste prik sinds het prille begin. Na een oproep op de nationale televisie heeft ze daar eens 13 Olga’s bij elkaar gekregen in één concertzaal. Voorts nam ze in 2014 haar eerste cd op, werd ze gecoacht door Paul Phoenix van de King’s Singers en adopteerde ze een rode ketel als mascotte.

  • zang
  • Zaterdagmiddagconcerten Deventer