Bergkerkconcert door Farid Dorafshan en Medhi Golshanzadeh

vrijdag, 24 september, 2021 - 20:00 tot 21:00
Adres: 
Bergkerk, Bergkerkplein 1, Deventer, 7411 EN
E-mail organisatie: 

Bergkerkconcert door Farid Dorafshan en Medhi Golshanzadeh.

Het zevende concert in de serie Bergkerkconcerten op 24 september a.s. om 20.00 uur in de Bergkerk te Deventer zal worden verzorgd door de uit Perzië afkomstige Farid Dorafshan en Mehdi Golshanzadeh, die samen het duo Nawa vormen. Het concert is zowel live bij te wonen in de Bergkerk als online te zien via een livestream.

Farid Dorafshan is een klassiek geschoold zanger, hij studeerde in 1994 af aan het Conservatorium van Teheran en woont al meer dan twintig jaar in Nederland. Hij heeft een aantal jaren zanglessen gegeven in het Muziekhuis in Deventer en verzorgde ook al vele concerten. Mehdi Golshanzadeh is een muzikant in hart en nieren, al meer dan 25 jaar actief in de muziek, hij zingt en speelt op authentieke Oosterse instrumenten, waaronder de tandoor, daf en setar. Hij is tevens actief als muziekdocent en musicus in een Iraans ensemble en dirigent van een kerkkoor in Apeldoorn.

Dit concert is weer live bij te wonen door publiek. Het aantal zitplaatsen is wel beperkt. Als u er bij wilt zijn kunt u plaatsen reserveren via bergkerk@eventsdeventer.nl , kaartjes kosten € 10 per persoon (studenten, CJP-houders, vluchtelingen en 65+ers betalen € 5 ). Het concert zal ook nog via livestream te bekijken zijn op vrijdagavond 24 september vanaf 20.00 uur op www.bergkerkconcerten.nl, dit is gratis te bekijken maar als u ons financieel wilt steunen wordt dat uiteraard zeer op prijs gesteld.

Het volgende concert in de serie Bergkerkconcerten is :

22 oktober 2021 : West Side Trio – modern strijktrio

Voor meer informatie zie www.bergkerkconcerten.nl