Concert Norea Quirijnen (altviool), Joshua Galasse (viool) en Jorrick Simmes (piano)

zondag, 12 juni, 2022 - 15:00 tot 16:30
Kosten: 
17,50 (incl. consumptie) t/m 18 jaar gratis
Adres: 
Jonge Meesters Wilp, Kerkstraat 35, Wilp, 7384 AS
E-mail organisatie: 

Zondag 12 juni spelen Norea Quirijnen (altviool), Joshua Galasse (viool) en Jorrick Simmes (piano) om 15 uur in de Dorpskerk van Wilp. Deze jonge talenten brengen een gevarieerd programma met een solo, duetten en een trio van onder anderen Bach, Händel en Hindemith. Kaarten aan de kassa of via: info@jongemeesterswilp.nl.

Talentvol drietal
Norea Quirijnen (2004) won in 2021 de publieksprijs op het Prinses Christina Concours. Joshua Galasse (Brussel, 2003) heeft dit jaar de derde prijs op het Prinses Christina Concours gewonnen en april jl. was hij bij Podium Witteman te beluisteren als 'Paul's jonge held'. Jorrick Simmes (1996) uit Zwolle heeft prijzen gewonnen bij verschillende edities van het Inter Provinciaal Muziek Concours en het Prinses Christina Concours.

Jonge Meesters Wilp
Stichting Jonge Meesters Wilp presenteert sinds 2016 ieder seizoen een serie bijzondere concerten van jonge, klassiek geschoolde musici. JMW heeft twee doelen voor ogen: een breed publiek kennis laten maken met het werk van jonge getalenteerde musici uit het oosten van het land en het bieden van een coachingstraject aan deze musici. Ze krijgen een aantal dagdelen professionele coaching om zo een fundament te leggen onder hun cultureel ondernemerschap.